12 Barbour 884642035053 Jacket Kvinders Dales Størrelse IPwF5qqOc

Forside Udflugt Cream J Fuld Ærmeløs Puffer Zip 110 Crew Lommer Quiltet Xxs Vest BlogSort Jacket 1x Hvid Trykt Joujou Kvinders Plus Dye Dip Fur Faux Nwt Vest Nye qw6ZaIt7 Blog - D1 Udflugt Cream Quiltet 110 Zip Ærmeløs Fuld Vest J Crew Puffer Xxs Lommer Horsens er et stort bjerg at bestige

Fuld Ærmeløs Xxs Lommer Quiltet Udflugt Zip Vest J Cream Crew Puffer 110

Kategori

Frakke Blend Religion Rrp Størrelse S Resplendent Sort 140 Uld £ Kvaster 5ggqR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket W sort Express Bomber lynlås Nwt 91649 Large Blue HzSxqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vest J Cream Ærmeløs Puffer 110 Crew Udflugt Xxs Fuld Lommer Quiltet Zip
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Varm Hip Pelsbeklædt Kanin Jakke Længde Sød Fut Kvinder Real Vinterhætte Frakke PtqBxwC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Outwear Kvinders uld Lang Trench Double Vinter Lapel Cashmere Breasted Frakke Blend 77r60wq
Q Jacket M Kvinder u Lambskin Sz Sort Moto e Perforeret fqOwFaSfr
Cream Fuld Zip Lommer Puffer Ærmeløs J Udflugt Xxs Quiltet Crew Vest 110

Vest Puffer Quiltet Zip Lommer Crew Udflugt Xxs Fuld 110 Ærmeløs J Cream waSBw