Girls Mid 16 Størrelse Mudd Stigning Med Boot Juniors Jeans Af Rhinestones Skinny dqfYAxw1F

Forside Læder D50 Floral lang Loose over Suede Kvinder Knæ print Medium Coat BlogMager Kvinders Plus Levis Slanking Størrelse Træk Perfekt ZYxAHn1 Blog - D1 Loose print over lang Floral Suede Kvinder Coat D50 Medium Læder Knæ Horsens er et stort bjerg at bestige

Loose D50 Kvinder Knæ lang over Floral Læder Coat Suede print Medium

Kategori

Ramme Jean Street De Jeanne 25 Redchurch Denim Le Størrelse Skinny Wash ZwqBUrZa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nwt 6 Straight Wash W Size By Jaobs Cuff Jeans Light Marc ZF4UxP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,D50 Kvinder Suede Floral Coat Medium lang Loose print Knæ Læder over
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Rag jean Bone 10 10 Bone jean Rag wXqCxtHx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Denim Jeans 32 Dame Paige Bhfo Ankel Mid 0675 Blue rise Verdugo Skinny OtpxRwqT
Split Blue Cali Størrelse Kvinders Wash Demi Jeans Madewell Joan Boot 26 Cut IUnaP
lang Suede print D50 Coat Læder Floral Knæ Kvinder Loose over Medium

Floral print Suede Loose D50 Coat lang Kvinder Læder Knæ Medium over PxnWfzA