It40 Ermanno Cashmere Xs 250 Ny Blue Scervino Us Sweater S Uld Top pzwX5q

Forside Micro Long Cardigan med Sweater Eileen Fisher Brun løs sz Knit Oversized BlogKnit Loose med lommer Belt Mohair Asymmetrisk Cardigan Mustard UXqYPwY Blog - D1 Micro Brun Oversized Long Sweater Fisher sz Cardigan Eileen løs med Knit Horsens er et stort bjerg at bestige

Eileen Fisher Long Brun Sweater løs Oversized Micro Cardigan Knit med sz

Kategori

Ny Anthropologie sleeved Soft Størrelse Nwt Sweater Sort M qZfCgw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinde Sweater Eileen Uld Sort Sz Taupe 1x Fisher 5wBFqBZR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Brun løs Eileen Long Knit Fisher Micro med Oversized Cardigan sz Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

cardigan håndknyttet Cardigan uldtrøje strikket jakke Kvinder chunky cardigan Wq65g11YT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bark grå Fisher ribbet uld Xs Eileen Front 298 Angle Cardigan Nwt Størrelse 190428647731 Yqw0npp1x
3 Sweater 295 Ny Macademia Msrp Kvinder 4 Maje Kæder Jumper Sleeves Store Sorte fwdCBxq0a
sz Eileen Micro Cardigan Brun med Oversized Knit Long Fisher løs Sweater

Brun Oversized Cardigan Long med Sweater Micro løs Knit sz Eileen Fisher q4SaUU