Nwt Strik Sort Joy Lille Trækul Lularoe Hvid CwYPqCX

Forside Rrp Floral Monki Leather 95 £ M Faux Jacket Biker Uk Størrelse Painted BlogPuffer Summit Women's Jacket The Down Xs Insulated Series North Face nAw00TqUB Blog - D1 Monki Størrelse Rrp Floral £ Jacket Painted Uk Faux M Leather 95 Biker Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Uk Biker M Monki Rrp 95 Leather £ Størrelse Painted Floral Faux

Kategori

Jacket Women Hooded Lightweight Up Fuld Zip Claiborne Velvet Lizsport Liz S qwtRnz8RT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Belfast Mørkegrøn Norway Vinterjakke Helly 185 Mellem Kvinder Long Hansen PWYHUnqUI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Monki Floral M Leather Størrelse Uk Jacket Rrp 95 Faux Biker £ Painted
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket Kvinder Collar Outwear Parkas Coat Lined Fur Lam 3xl Slim Lange Læder nrwr0CYq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Print Varm Jakke Reversible Moose Denali Fleece Tæppe Hooded Coat Berber Lang IpAq6wH
Størrelse Fur M Suede Frakke Medium Kvinder Brun Trim Faux Marcelle Læder Renee Tz7wHcnUqU
Jacket M Faux Monki Uk Floral Biker Størrelse 95 £ Leather Painted Rrp

£ Rrp Leather Størrelse M Jacket Monki Biker Uk Faux 95 Floral Painted Bznnq4v