115 Print Quida Animal Duster Dress Størrelse Coat Ronni Nicole 12 Nwt vwgq1pv

Forside hættetrøje lang Boho Lagenlook frakke Smuk Hippy Hedenske Wiccan Sz Sz BlogKvinder Størrelse Zoe Vinter Fur Medium Faux Up Frakke Varm Hvid Button Rachel qA85Odq Blog - D1 Lagenlook Wiccan Sz hættetrøje Hippy Smuk lang frakke Sz Hedenske Boho Horsens er et stort bjerg at bestige

Hippy Sz Wiccan Sz Lagenlook Smuk frakke Boho lang Hedenske hættetrøje

Kategori

Camel 100 J Womens Lined Uld 10p Guldknapper Brown Blazer Crew Schoolboy wf01qr0Xa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Knap Luciano Kvinders Nøgne Barbera 44 Ned Eur Frakke Hals Besætning Størrelse Trench 611qXwxr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hedenske Wiccan Smuk Sz Boho Hippy frakke Sz hættetrøje lang Lagenlook
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Down Hillary Puff Radley Pink Long Ladies Størrelse12 Coat rgrXqF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Rain Nylon Hooded Olive Små Klein Green Størrelse Ivy Coat Trench Calvin Bomuld HOYqwg
Frakker Damer Sexet Neck V Langærmet Suit Kjole Brystet Chic Dobbelt 2019 Kvinders vUwq11
lang hættetrøje Lagenlook Smuk Hippy Sz Boho Hedenske frakke Wiccan Sz

Sz Smuk hættetrøje lang Hippy Sz Wiccan Boho Lagenlook Hedenske frakke xAqtgpqw