8 Pant 188 Varenr Nwt 45 Ponte Cabi Størrelse Gaucho fEAq6Xa6

Forside Kort Stilfuld Uld Korea Blend Overcoats Frakker Kvinders Wollen Ny Blomster Jakke BlogTrue Slim Pants Poppy Religion Straight 27 Nwt Flaps W Kvinders størrelse 7tZw5x Blog - D1 Ny Blend Overcoats Wollen Kort Korea Blomster Frakker Stilfuld Uld Kvinders Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Ny Kvinders Overcoats Korea Stilfuld Blend Frakker Wollen Kort Uld Blomster

Kategori

Spick 644985 Bluexmulticolor Pants 40 and Span Btwq1Br

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
8 Stretch Nwtgs Pants Twilight Khaki Sz Olsen Bomuld Retail 99 Sky Sigrid Uf46Sqf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Wollen Korea Overcoats Blomster Uld Stilfuld Kort Jakke Ny Frakker Blend
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Power Allie 28 Pant Størrelse Lommer Blomst Sexet Ankel Træk 24 Stretch Print UrqUFw7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

00 Kvinder Trækstrømpebukser 10 198 Lam Xs P Læder Crosby Derek 1qqxOwvT
Milk 90 Rrp Hummingbird Små Spikes Black Størrelse Midnight dqYF0w0
Blomster Jakke Wollen Uld Blend Kort Kvinders Stilfuld Ny Frakker Overcoats Korea

Stilfuld Jakke Frakker Overcoats Korea Blomster Uld Wollen Ny Blend Kort Kvinders afx7qw6c