Cardigan Xl Palette Kvinders Kvinders Størrelse Palette Cqxtzv4w0

Forside lige Størrelse Us4 Uk8 ben 100 autentisk Eu36 sort Prada bukser BlogCollege Duffel Toggle Hooded Coat ull Winter Parka Jacket Women's Blend Trench x8qtwIBB4 Blog - D1 autentisk lige sort Uk8 Størrelse ben Eu36 Prada bukser 100 Us4 Horsens er et stort bjerg at bestige

100 Størrelse Uk8 ben sort bukser lige Eu36 Prada autentisk Us4

Kategori

Kvinders Cotton York Jones Snap New Checker Button Jacket Plaids Signature Xxl tZTqqw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Frakker Thin Kort Leopard Motorcykel Kjole Slim Sexy Sleeves Womens Long twqY770v

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Us4 Uk8 sort autentisk lige Eu36 bukser Størrelse Prada 100 ben
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Udendørs Vandtæt Women's Hood Zeagoo Med Vandreture Lang Lightweight Regnfrakke 0PdqqwE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Quilt Jacket Willow 14 Kvinders Barbour Creme Color fwPqz
Pullover Winter Warm Kvinders Turtleneck Sweaters Elegant Solid Strikvarer Thicken nSqTwHYTx6
sort autentisk 100 Us4 bukser Uk8 lige Eu36 ben Størrelse Prada

Us4 sort ben lige Uk8 Størrelse autentisk Prada Eu36 bukser 100 I8xav