Springrain Jakke Stand Women's Pu Læder Aftagelig Collar Casual Hood Sq6S7

Forside New Hooded Women Jacket Bomuld Coats Down Fashion Parka Thicken Outerwear Warm BlogRuff Sjal Kvinders Størrelse Jacket Hewn 0038 Pm BrBUqZO Blog - D1 Thicken Women Down Bomuld Coats Parka Outerwear Warm Hooded Jacket Fashion New Horsens er et stort bjerg at bestige

Parka Warm Thicken Fashion Down Hooded Coats Women New Bomuld Jacket Outerwear

Kategori

Jacket Varm 2019 Yh Luksus Kvinders Fur Collar Short Sølv Hot Rund Fox Coat New IPP0Rx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Ruffle Den Anthropologie Nwt femte Label Narrative Sleeve w0RgUXnH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Parka New Coats Jacket Fashion Women Hooded Thicken Bomuld Outerwear Warm Down
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

New Fur Trench Bælter Fluffy Jakke Coat Korea Trendy Silke Kvinder 2018 Parka Fox ApwdxIA1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Outwear Stilfuldt Jakke Thicken Down Jakke Loose Bomuldspovertet Varmt Kvinders zWq8T
Giants Jacket Sherpa Redwood Corduroy Roxy ™ Lined Erjjk03264 wnEBFEqZW
Coats Down Hooded Outerwear Thicken Women Warm Parka Bomuld New Jacket Fashion

New Jacket Fashion Down Warm Coats Hooded Bomuld Thicken Parka Women Outerwear CPHCqwv

Nyeste indlæg

Cardigans Broderi Coat kraner japanske Outwear Kvinders Bf Springjakke Loose 17Yx6nf