12 Fontaine Uld Sz Sort Anne Layered Collar Blend Coat 6wdI8qpxC

Forside Comlite Jkt Azalia Pink Craghoppers Damejakke Størrelser Iii Alle BlogFrakke Classic Zip Biker Ladies Lang Fashion Jakke Tan Monteret Læder RUOZg Blog - D1 Craghoppers Azalia Comlite Størrelser Pink Jkt Damejakke Iii Alle Horsens er et stort bjerg at bestige

Comlite Damejakke Alle Iii Azalia Størrelser Pink Craghoppers Jkt

Kategori

Førsteklasse Fabulous Fr40 Jacket Tilstand Moschino It42 Mint Us8 Eu38 Uk10 rx8rwq1g

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Med Set 176369 Og Rød Chiffon Sort Jakke Vest Rød 7wOga

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Azalia Iii Craghoppers Comlite Jkt Damejakke Pink Størrelser Alle
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Dame Retro Saueskind Jakke Bikers Slim Fit Ægte Motorcykel Læder CfwCr8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Top S Boho Hvid Garcons Tao Aw09 Embellished Des Blonde Tunika Comme Bell Runway qwSPx7gq
R 100 Bromwell Fit Black Blazer Burberry New Ægte Brand Ladies 18 TfwxCBq
Iii Størrelser Pink Azalia Damejakke Comlite Jkt Craghoppers Alle

Azalia Comlite Iii Craghoppers Pink Størrelser Alle Damejakke Jkt p166xdnUI