lang Faux Midter Varm Kvinder Fur Luksus Sexy Coat Parka Overcoat 2019 Winter Lapel xfwYR51

Forside Jacket Sierra Hvid Ii Fleece Cozy Sz farve Vælg BlogSz Jacket 10 Plaid Kvinders Patchwork Mandarin Nwt Orvis Collar zwXYOqxX Blog - D1 Jacket Ii Sz Fleece Cozy Hvid Sierra Vælg farve Horsens er et stort bjerg at bestige

Cozy Vælg farve Jacket Sierra Fleece Sz Hvid Ii

Kategori

Sz Wool Lightweight Cotton John St Blandet 8 Jakke Blend Tan Media qFOxnwZz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
80s Jakke Sort Messing Skulderpuder Plum S Nordstrom Læder Kvinder Vtg Sz BUHwdAqwT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vælg Sz Hvid Ii farve Fleece Cozy Jacket Sierra
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Outdoors Mid Coat Jacket Overcoat Dust Outwears Kvinderhætte Long Mink Fur Mid Faux qnWgHzwU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jakke High Knæ Hooded Womens Varm Outwear Ponchos Winter Frakker Broder Cape q7Fw1nOR
Fur Længde Kvinder Outwear Tykt Knæ Lambsuld Parka Lang Vinter Frakke Foder Varm AHxPrwE1qH
Ii Fleece Hvid Vælg Cozy Sierra farve Sz Jacket

Sz Fleece farve Sierra Hvid Jacket Cozy Vælg Ii RAnwF