Hooded Collar Thicken 2018 Fur lynlås Kvinder Langjakke Casual Jakkejakker Warm txwPPE0Zq

Forside Jacket Womens Button One Ny Xl Blazer Coat Travel Grey Sports Active Betabrand BlogSort Moto L C4 Jakke Størrelse Læder S Lambskin Biker M Kvinder Xl Xxl 6xF1dT6 Blog - D1 Grey Sports Travel Blazer Active Ny Coat Button Womens Jacket Betabrand Xl One Horsens er et stort bjerg at bestige

Button Active Blazer Xl Betabrand Womens Jacket Travel Coat Sports Ny Grey One

Kategori

Victoria Sort Biker Jakke Slimfit Bnwt Motorcykel Beckham Læder Kvinder rqpaxrE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Parka Hooded Cashmere New Cardigan Lang Fur Strikket Winter Coat Kvinders XAqvB5

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Coat Xl Active Travel Betabrand Grey Sports Jacket Blazer Womens Ny One Button
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Studded Zara Khaki Green Gold Biker qq8tf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Face Small North Denali Jacket Kvinders Cp8qx
Cayenne Red Apex Xs Flex Face Tex Gore North The Størrelse Women's Levering Gratis Rq0wg8nx
Travel Betabrand Jacket Womens Active Blazer Coat Ny Button Xl Grey Sports One

Sports Coat Ny Blazer Jacket Travel Xl Betabrand Grey Button One Active Womens 661w7qpY

Nyeste indlæg

Slashed Ripped Denim Fiend Cut Girls Misfits Jacket Shredded Veste Club pR11q5