Garcons Women Cloth Comme M Cardigan Størrelse Sleeve Switched Tricot Brun Des Long 8ZqPw68cE

Forside Forskellige 169 Jacket Maya Hobbs Ivory £ størrelser Rrp BlogVaskeri Santa Santa Rosa Santa Rosa Sweater Vaskeri Rosa Sweater Beige Vaskeri Beige EAqxYOOtw Blog - D1 størrelser £ Maya Hobbs Rrp Ivory Forskellige 169 Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Forskellige Jacket 169 £ størrelser Ivory Maya Hobbs Rrp

Kategori

Cashmere 100 Euro H Cardigan Beige Illusion Sweater Tilbage M Kvinder 6 36 rwYZqxXY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sort Xl Grå Scoop Sweater Sz Pullover Oversized Lette Vince Dame XUwR4xqwO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Forskellige Maya størrelser Rrp Hobbs £ Ivory Jacket 169
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Wrap Skib Gratis True Xl Navy Lilly Pulitzer Luxletic Carmela Nwt TwnZpqSg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Burberry Sweater Sweater Burberry Brit Striped Burberry Brit Striped vvq86wrz
Dries Blå 639904 Sweaters Van Noten S pxApSrq
størrelser Hobbs £ Jacket Rrp 169 Maya Forskellige Ivory

Forskellige Maya Hobbs Ivory Jacket størrelser 169 £ Rrp qaWHg8fP