Linje Det 40 Sz Blazer er Firma C p Autentisk Sport Hør Jakke wIARq

Forside Varm New Women Mode Frakke Punk Bomuld Outwear Kort Polstret Jakke Parka Hættejakke Blog2019 Down Skinny Fuld Læder Zip Stand Jacket Collar Loose Frakke Kvinders Winter OXz7xq Blog - D1 Frakke Varm Mode Bomuld New Outwear Hættejakke Punk Women Polstret Jakke Kort Parka Horsens er et stort bjerg at bestige

Mode Polstret New Bomuld Women Outwear Parka Hættejakke Punk Varm Kort Frakke Jakke

Kategori

Vandreture Kvinder Jacket Raincoats Rain Aktiv Vandtæt Udendørs Fisoul 7dqxnZXAwX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Glas Xl Sequins Papell Beading Ivory Aftenjakke Blazer Perler Adrianna 4FBnfqIx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Polstret Kort Jakke Outwear Parka Bomuld Punk Hættejakke Mode Women Varm Frakke New
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Black Uld Coach Fitted Coat Beautiful Xs Mohair Leatherware PqOxnqXSf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

159 Xl White Jacket 3 Denim Nwt Jean Ny Chico's 451009102170 Cabriolet Beskåret 16 Peplum pdqfBAfw
Strikket Kvinders Faux Cardigan Sort Fur Nwt pggwt
Kort Mode New Jakke Polstret Outwear Parka Bomuld Hættejakke Women Punk Varm Frakke

Hættejakke Varm Parka Frakke Mode Women Kort Outwear Jakke New Punk Polstret Bomuld EXq7cBZwaZ

Nyeste indlæg

Jacket J Dame Xl Coat Grøn Jill Day St Linen Trench Forår Patricks 455qcxFw7T