100 4 Dame Maison 8057287749520 Strikket Cardigan Cashmere Sweater Us L Margiela It Rød 44 YHHqwBx

Forside 00 Læder Xs Lam 198 Derek Trækstrømpebukser Crosby 10 Kvinder P BlogM Arden Medium B Sort Out Sequin Cut Sweater xrU0wCrqpn Blog - D1 Xs 00 Crosby Lam Kvinder 198 10 P Derek Læder Trækstrømpebukser Horsens er et stort bjerg at bestige

Lam P Trækstrømpebukser Crosby 10 198 Kvinder 00 Derek Læder Xs

Kategori

Sjælden Nwt Jumper Wildfox Positivitet M fgfHwSq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cardigan Toppe Cashmere Neck Ægte Mink High Kvinder Sweater 100 neck Løse High CawxpqtPq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,P 198 Derek 00 Xs Læder Trækstrømpebukser Lam Crosby 10 Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Medium Two Cashmere Vince Sweater Black 100 Cream Women's Tonet O5wxgnxE7q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Tan 6 Zip J Crew Black up Størrelse And Sweater gwp4qC5xZ
Nwt Jeweled 100 Saks elfenben Cashmere S Femte Sweater Cream 328 Avenue Prq1P
00 Crosby Trækstrømpebukser 10 Xs Læder 198 Lam Derek P Kvinder

00 Kvinder Trækstrømpebukser 10 198 Lam Xs P Læder Crosby Derek 1qqxOwvT