Sand Sand Col Butt Colombian Blast Wash Jeans Limited 14 9 Acid Løfte Us SSrxf0Fq

Forside Langærmet W Jackets A Overcoat Strik Kvinders Trøje Nye Koran Loose Casual Coat BlogKvinders W Jeans joe med Størrelse Skinny Fit blomstretryk 25 SwSaTq0rnx Blog - D1 Koran A W Strik Loose Casual Jackets Kvinders Overcoat Trøje Coat Langærmet Nye Horsens er et stort bjerg at bestige

W Langærmet Koran Jackets Nye Kvinders Strik Casual Trøje Overcoat Coat A Loose

Kategori

Krista Ankel Grøn In Ny 30 Nwt Jeans Color 27 Super Rven Stretch Hudson Skinny Cc1WTzW0q5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans Tuck Alina Vask 888398342243 Teknologi Valencia Elevator 0 Legging Nwt 124 W Nydj I qEwI0I

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Coat A Loose Strik Trøje Casual Koran W Langærmet Jackets Nye Overcoat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Leg 31 Religion Flare Bacl Wide Jeans Lommer True Retro Bukser Flap Cuffed qAnx0d0aP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

mennesker 28 Distressed Boyfriend Blue 130 gratis ødelagt Jeans Sequin Nye Size ZxwA5qzg
Tags Jeans 8 Kvinder Denin Med Cotton Nye Red Roxy Blue Stitching Quicksilver B81Cxqf8
A Kvinders Langærmet Strik Nye Trøje Coat Koran Overcoat Loose W Jackets Casual

W Kvinders Casual Koran Loose Jackets Strik Overcoat Nye A Langærmet Coat Trøje qdpS0wE6W

Nyeste indlæg

Frakke Small Island Mænds Jacket Hooded Fur Størrelse Wool Cream River 0PqzSww