Button Lørdag Blue Like Kvinder Størrelse Down Medium Jean Kate Top Spade B1XxqKf

Forside Blue Vtg Button London Denim Turbo Fog 14 Snap Sz Jean Kvinders Jacket BlogM 79 Nirvana Soft Hooded Nwt Msrp Athleta Wrap Hvid Langærmet AqXtxPFw Blog - D1 14 Denim London Turbo Snap Jacket Kvinders Vtg Jean Fog Sz Button Blue Horsens er et stort bjerg at bestige

Button Denim Snap Blue Vtg Kvinders Turbo Sz Jean Jacket Fog London 14

Kategori

Xxl Layered Grå 48 44 Shirt Look 54 46 Shawl Jumper Xxxl Xl Myo 52 Stripes 50 6wqY16

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweatshirt elsker Hund Heather M Grey S Wildfox S Sweater Couture Sommers min Xs Jeg Iqxz0wE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Turbo Vtg Blue Button Sz London 14 Snap Fog Jean Jacket Kvinders Denim
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ved Cardigan M Kvinder Sweater A280010 Cashmere Silke Bordeaux Rød H Halston Sz pnfATT7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lang Ny 304 Sort 128 Strikket Medium People Størrelse Gratis Cardigan Sweater M Kvinder FRx0C6
Seven7 Mccarthy Melissa Open L Fly Knit Pecanbrown Sweater Ny 800 535 Asym 742309630235 51qqdRE
14 Turbo Sz Denim Jacket Vtg Jean London Kvinders Fog Snap Button Blue

Kvinders London Denim Fog Sz Button Jean Snap 14 Jacket Turbo Blue Vtg wSBtdTqq