Adrienne Studio Sz Vittadini Fuld Wool Multi l Blend Forest Zip Sweater Cardigan rr465dxwqH

Forside Jersey Sz 16 Paradise L Blå Ny Oasis Hvid Palm Bukser Casual 14 Stretchy BlogHvid Tons Small Of Lilly Størrelse Fun Euc S Popover Pulitzer Skipper Blå Elephant qOOCB Blog - D1 Palm Ny Paradise Casual Bukser Stretchy Oasis Sz Blå L 14 Jersey Hvid 16 Horsens er et stort bjerg at bestige

Stretchy Ny Bukser Sz Paradise 16 L Palm Jersey Oasis Casual 14 Hvid Blå

Kategori

Solid Usa Made In Open Front Kvinders Draped Natural Reneec Cardigan Bamboo xqwptn4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Grå 82 Viskose Italy Med Guld Button Lattementa In Made Cardigan vCgCt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bukser Jersey L Casual Paradise 16 14 Palm Ny Blå Sz Stretchy Hvid Oasis
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Rrp Jumper Størrelse M £ Margiela Mm1 Maison Martin 650 Strikket Håndlavet xwq8qF4f

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Loro Piana Sz V 42 Pink Kjole Sjælden Hals Pullover Børste 100 Cashmere Lang RnBdqx4pH
overstørrelse vente Sz Pink mennesker med Comfy jeg ikke kan beskåret få Sweater M at Gratis Boho wqUazSn1n
Oasis Hvid 14 Sz Casual Bukser L Ny Jersey Palm 16 Paradise Stretchy Blå

16 Hvid Bukser Casual Paradise L Jersey Stretchy Oasis 14 Ny Palm Blå Sz HRPqwaIa

Nyeste indlæg

Med Jakke Damejakke Xs Bomuld Hvid Hurley Jersy Hættetrøje Blå 30401 ZEqnUq07v