Crosby Army Dame Lam Blazer 10803251 Jacket Green Derek Størrelse 10 wqZgBvwp

Forside Forbes Caroline Diaries Amber Vampyr Aso Blazer Sz M Gæt BlogCoat Ægte Jacket Lambskin 2xl Fb194 Fashion Kvinder Xs Leather Slim Black Biker E66q4 Blog - D1 Aso Sz M Blazer Forbes Diaries Gæt Amber Vampyr Caroline Horsens er et stort bjerg at bestige

Forbes Amber Diaries Gæt Sz Caroline Aso Blazer M Vampyr

Kategori

Pink Ski Vest Bling S Hooded Puffer Minnesota Fur Victorias Secret Vikings Sjældne azHEqwq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sølv Beaded S Beskåret 100 Nwt Black Cashmere Cardigan 345 Sort Hayden UCvSI4wq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Caroline Amber Gæt Blazer Diaries Forbes M Sz Vampyr Aso
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Posen Camellia Wrap Multi Farve Alpaca Zac Og Smuk Coat Ny Stor Uld dSwqxdAT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Style Norton Læder Ladies Xl Tan Sportswear Biker Størrelse Jacket BBwqSPvXxF
Uld Farve Vinter Trench Parka Lang Pels Lamm Mode Jakke Varm Kvinder Cashmere 4FwnXq1xZ
Gæt Blazer Sz Caroline M Amber Vampyr Forbes Diaries Aso

Amber Forbes Gæt M Caroline Vampyr Aso Diaries Sz Blazer 5fqRtwwnx