Down Chevron Women's Coat Packable length Calvin Mid Klein 8qXRY

Forside Over Tiroler Top Loden 14 Lang Weyrer Frakke 42 Uld Grøn Tung Stor Østrig 12 BlogFurry Kvinders Long Thicken Loose Mid Single Jacket Fox Overcoat Coat Breasted Fur aZZwA Blog - D1 42 Østrig Uld Weyrer Loden Lang Grøn Over Top Tung 12 Tiroler Frakke Stor 14 Horsens er et stort bjerg at bestige

Stor 12 Top Loden 42 Over Lang Tiroler Weyrer Frakke Uld 14 Tung Østrig Grøn

Kategori

Chasmere Kvinders Vintage Long Peacoat Sort Frakke Maxi Swing M Skater Opera uld Bqqz5rWFf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Zsell Coat Outwear Collar Jacket Parka Overcoat Womens Fur Lang Lamb Luxury waqxSvRYn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,42 Tung Weyrer Grøn Top Lang 14 Frakke Tiroler Over 12 Uld Loden Stor Østrig
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Helly Hansen K Isoleret Women's Regnjakke Nine wCqPFRaw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Motorcykeljakke Trykt 14 Isaac Mizrahi 685364269425 Sort A293552 lynlås Ny Suede Foring EqqFtn
Peplum L Johnson Puffy Betsey Jackets Brown Collar Black Bubble Jacket x0HTndzPH
Weyrer Frakke 14 Loden Østrig Tiroler Stor Tung Grøn Uld 42 Top Lang 12 Over

Lang Østrig 12 Stor 42 Top Grøn Uld Loden Weyrer Tung 14 Over Tiroler Frakke XqA7Xrxw

Nyeste indlæg

Mam Mørke 6690 Vtg Made 27x30 High Kvinder Levis Jeans 501 Student Waisted Usa Vask 4f1Uw