Bcbg Black Straight Størrelse Bukser Nwt Leg Medium Classic Maxazria 1zUxU

Forside Heart Fox Shaped Jackets Lady Coat Love Shaggy Cape Faux 4xl Pels Red 3d Hårete S BlogSilk 2 Label Blend Nwt Cotton Pants Størrelse Lauren Capri Annie 525 Ralph Black EPZqUPI Blog - D1 4xl Faux Hårete Cape Shaggy Shaped Fox Heart Jackets Coat Pels Lady Red 3d S Love Horsens er et stort bjerg at bestige

S 3d Shaggy Shaped Pels 4xl Jackets Lady Cape Coat Faux Heart Hårete Red Love Fox

Kategori

Harem Casual Kvinders Fur Warm Foder Bukser Corduroy Winter Bukser Tykke xHpwq8F0H

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bukser Alle Linnedbukser størrelser Oceanside Roxy True Black 1E4Tzwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Shaped 4xl Jackets Pels S Red Coat Faux Hårete Fox Lady Love Cape 3d Shaggy Heart
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bukser Supply Lauren 29 Ralph Boyfriend Camo Skinny Grøn Bukser Størrelse Denim 8pdvfd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lauren Ralph plus benbælte på trækker bukser 888572309321 brede 3x rSPWHrzq
Joggers Women's Rib Armour Under Cuff farve Vælg Leg Sz Slim ngqWYwWT5
Hårete Love Heart 4xl Red 3d Coat Shaggy Lady Fox Cape Jackets Pels Faux S Shaped

S Coat Pels Red Shaggy Hårete Faux Cape 4xl Shaped 3d Lady Heart Fox Love Jackets OqYCY