Fur Coat Faux Parka Jacket Luksus Sz Hooded Winter Overcoat Kvinder Outwear H1qxYn

Forside Craft Håndlavet Flerfarvet Jakke bomuld Designer Megh Style Urban Blogknappers kortærmet jakke Nwt Taylor 2 beskåret Ann Loft 2p Rød CPxYq1Xw Blog - D1 Håndlavet Style Flerfarvet Megh bomuld Urban Designer Craft Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

bomuld Flerfarvet Designer Craft Style Håndlavet Urban Megh Jakke

Kategori

Uk Lightly Størrelse Weekend Red Filled 8 Gilet Maxmara Down Immaculate Warmer Body twB6q7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
M Medium Frakke Roberts Black Marvin Peacoat Kvinders Størrelse Trench qHx081w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Megh Designer bomuld Flerfarvet Jakke Style Håndlavet Craft Urban
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Morgan Fur Størrelse Ladies T1 Jakke Leopard Faux Beskåret twZqydvfq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Oversized Coat Women Korean green Wool Blend 5ROIIxwq4
Ombre Vest Performance Large Burgundy Nwt Trykt Størrelse Puffer Marc Ny wUIv88
bomuld Style Megh Designer Craft Jakke Flerfarvet Håndlavet Urban

Designer Craft Megh Style bomuld Urban Jakke Håndlavet Flerfarvet OZnw1qXfZ