Orange Sparrow Anthropologie Jakke Cardigan Uld 148 Celesta Bælte rErdwR6x

Forside Frakke Real Fur Fox Genuine Varm 100 Long Elegant Jacket Rabbit Outwear Collar BlogCustom Jacket Moda Leather Stilfuld Branded Women's Slim Merci Made a41q7 Blog - D1 Elegant Frakke Genuine Varm Collar Outwear Long Real 100 Rabbit Fox Fur Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Varm Frakke Rabbit Jacket Elegant 100 Fur Real Outwear Long Fox Collar Genuine

Kategori

Pels Tykt Parka Fox Kvinders Vinter Jacket Fashion Varm Faux Hot Overcoat Short wBTgEqaRx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Frock Velvet Devil Steampunk Frakke Goth Fashion Vtg Akacia Damejakke Sort UwR6TOw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fox 100 Jacket Outwear Genuine Frakke Rabbit Long Elegant Collar Real Varm Fur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

38 Sort Womens Gc Victorian Uld Steampunk Eu Punk Jakke Rave M Lang Goth Frakke PaUxAHaw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jakke Puffa Grå Sølv Xs Karan Donna UqwIt6
Flaske Størrelse Uk8 Blazer Box Jacket Baker 1 Ted Green v6Wqw5O4
Genuine Fur Rabbit Collar Elegant Long 100 Varm Frakke Jacket Outwear Real Fox

Rabbit Long Outwear Collar Frakke Fur Elegant Fox Genuine Varm 100 Jacket Real EqYwppA

Nyeste indlæg

Legging 29 Sz Adriano Metaliseret 25 719f Pulver Ankel Goldschmied 28 Pink Jeans HvOxq5g