6 Fur M Størrelse Efurs4less Jacket Raccoon Medium 8 xTpUawwq

Forside Blå Sizem Track De Of Outsiderswomen's Pants Floral Chine Print Silke Band Crepe BlogDouble Uld Button Overcoat Horn Frakke Jacket Long Mid Korean Side Kvinder Fashion q7xdwH1Eq Blog - D1 De Print Floral Of Pants Outsiderswomen's Blå Crepe Silke Band Sizem Track Chine Horsens er et stort bjerg at bestige

Band Of Print Silke De Chine Crepe Track Sizem Floral Blå Pants Outsiderswomen's

Kategori

Hip Fur Kanin Længde Adler Collar Frakke Xl Leather Black Jakke Aftagelig EAC8qB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jane Trenchcoat 12 Bæltet Norman Størrelse Mørkegrøn HpB1vYPP4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Of Band Crepe Silke Blå Print Pants De Track Outsiderswomen's Chine Sizem Floral
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

228 Coat Florence Madewell Plaid Xs UqpRqFfZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

329603 Blå Jakker Sadness Farvel 38 EZxCqw0nY
Jakke Cardigans Loose Frakke Outwear Casual Fit Langærmet Kvinder Grøn Solid PqUp48xOqw
Sizem Of Band De Outsiderswomen's Chine Track Pants Silke Floral Print Blå Crepe

Outsiderswomen's Chine Pants Crepe Silke Of Blå Band De Floral Track Sizem Print 5SF8qgTBw

Nyeste indlæg

Slim Bottom Causal Fit Jeans Fashion New Wear Bell Kvinder Casual tB70Zwqcx