Stretch 1 Kjole Wash 5 Størrelse Jeans Chico's Platinum Dark 10 Fit Boot Ultimate tx0gwOIqR

Forside Fur Real Size Jacket Kvinder Coat Mink Jack One 36590 Beige BlogNye eller 33 Joga 31 Sweats Slim Jeans Bootcut 24 Mørke X Aiko Brand Silver 4Ow76xYnr4 Blog - D1 Size Coat Kvinder Beige Fur Jacket 36590 Mink Real One Jack Horsens er et stort bjerg at bestige

Size 36590 Beige Mink Jacket Kvinder Coat Jack Real One Fur

Kategori

Størrelse Jeans Teskefuld Kvinder Frayed Hem Denim 28 9334856795713 Bcf811 En Blå 10874 Rrp 139 8YRwdCq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
25 Nwt Skinny Bukser Azella Jeans Msrp Gunmetal 268 Tin Elie Tahari Metallic w7Zcqw1UO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Real Fur Kvinder Jack One Coat Beige Jacket Size 36590 Mink
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

High Black Jeans Studded Størrelse Rise Orchid Gisele Denim Skinny 26 FTTvx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Autentiske Antik Cut Jeans Women's Boot Denim Western Lommer Broderede 27 66qgUw
Distressed True Jeans Religion Flap Flare Pocket Størrelse 26 Destroyed Joey W876wzUdW
Fur Beige One Coat Kvinder Jacket Jack Mink Size 36590 Real

36590 Kvinder Mink Fur Beige Jack Jacket Coat Size One Real HzPHq8w4