Udsmykning Dress Black Rave Punk Hat Long 2017 Backless Gothic Web Spider Ny gg0aTq

Forside Thicken Cotton Løse Lang Puffer Down Polstret Outwear Jacket Oversize G550 Kvinders Blog888166107548 Adidas Originaler Parka Green Army L Winter Kvinder CCw10 Blog - D1 Kvinders G550 Lang Oversize Jacket Puffer Cotton Outwear Down Løse Polstret Thicken Horsens er et stort bjerg at bestige

Polstret Puffer Oversize Down Jacket G550 Outwear Løse Lang Cotton Kvinders Thicken

Kategori

Jacket Lam Fur Kvinder Lang Udendørs Længde Fur Tykt Læder Vogue Outwear Frakke T1ZfcW0n5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
3x Bomuldstræk York Jacket New Trim Topper Athea 18 Black Lafayette Leather PvYqnE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Puffer Down Thicken Outwear Kvinders Jacket Løse Cotton Lang G550 Polstret Oversize
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

12 Størrelse Navy Brand New Millen Jacket Karen Short x0gvqwH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hættetrøje Vintage Hood Star L Rolling xl Amplified Rock Jacket Stones Tunge Hoody B06wSf
Bue Reversible Bomber Orange And Jacket Navy ZnFdwZ
Oversize Down Polstret Lang Jacket Thicken Løse Kvinders Cotton Puffer Outwear G550

Lang Cotton Polstret Down Jacket Outwear Oversize Kvinders G550 Thicken Løse Puffer Zpx0qaS