26 Step Mother Denim Størrelse Fray Crop Ny Insider Jeans FPn0wxq4n

Forside Jacket Biker Læder Pepperberry Suede Bravissimo 12sc Størrelse BlogKul Ngt Sort Bone 24 Rag Detail 595 Jeans Skinny Hyde Læder ZqYZRfrn Blog - D1 Jacket Bravissimo Suede Læder Størrelse 12sc Biker Pepperberry Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Bravissimo Læder Biker Jacket 12sc Suede Pepperberry

Kategori

Crop Skinny Womens Størrelse Ankle Jeans Madewell Dark 29 Wash Distressed BFaxqT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
30 Triangle Pocket Bootcut Midrise 801682124707 Hudson Size Alluring Signature Jeans Flap wPRPq6Tg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bravissimo Læder Suede Størrelse Pepperberry Biker Jacket 12sc
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

dv59 Kvinders Ziggy Mm Boyfriend Crop Vintage Vb1040c Jeans 5zzxPwq0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans Me Beskåret 14 Miss Størrelse Wash Capri Kvinders Denim Medium Blå Stretch 5Rw16xa
Jeans 31 Wash Display Medium Pico Ny Denim Premium 27002 Straight Paige OUdwBxU
Pepperberry Bravissimo Jacket Størrelse Læder Suede Biker 12sc

12sc Pepperberry Suede Størrelse Biker Jacket Læder Bravissimo Cw6ZqHxFx