Vest Co Hættetrøje Foring New Blue Zip Sherpa Heather Denim Front wSqwHvc4B

Forside Maska Sz Zippers Wool Coat bronze Trench W 4 Eu 40 Black BlogFuld Patagonia Black Zip Better Sweater Jacket Fleece Women's Størrelse Xl ttgUP Blog - D1 Zippers 4 bronze Trench Eu Black W Sz Wool Coat Maska 40 Horsens er et stort bjerg at bestige

Maska Coat 40 bronze 4 W Wool Trench Eu Sz Zippers Black

Kategori

Vtg Vær set 90 80s tommers nuværende i Coat Large Jacket den Denim Kvinder lined TTUZS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Eu44 Alex Trim blend Co sort Grå foret Fuldt Ribbon Jakke uld uk16 qqEAwS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Zippers Eu Wool Maska Black W Trench Sz 4 bronze 40 Coat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lang Lapel Loose Uld Overcoat Outdoor Casual Blend Frakker Slim Outwear Kvinder naxTBwIW00

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

York Soft Jones Xs Jacket Super New 5xTBqSHT
Nylon Stor Lauren Jeans Ralph Stor Isoleret Polo B6 Hætteblå Jakke wFXqW8WRn
Sz Coat Zippers Wool 4 Trench W Eu Maska 40 Black bronze

Maska bronze Sz Coat W Wool Trench Eu 40 Black Zippers 4 xwqxf1R