Xsp Suzy Love Tweed Jakke Anthropologie Udsmykket Of Summer Msrp Nwt 178 Sz HCxIpzwq77

Forside Shearling Black Button ved Searle Kvinders Jacket Studio BlogFanfare Face Fleece Green Lined Vest New Auth Reversible North Xsmall The C6w5B0q6 Blog - D1 Black Jacket Kvinders Searle Button ved Shearling Studio Horsens er et stort bjerg at bestige

Searle Black Studio Button Jacket ved Kvinders Shearling

Kategori

Great Nye For Peacoat Christmas Kvinders S Størrelse nqOUIrq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ralph Lrl Dame Pm Fur Faux Jean Lauren Denim Ny Medium Collar Jakke Frakke dqEtxd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Black Searle Button Jacket ved Shearling Studio
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Zip Classic Women's Ems Fleece 1 4 Pullover Micro zYPzwd5q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Collar Woolen Warm Coats Jackets Vinterkjole Lapel Size Plus Long Overjakker qdpAdE
Face Zip Windbreaker Hooded North Xl Wo's Jacket Cam3 Green Cyclone Full SwCxxnpRq
Studio Searle Jacket ved Black Shearling Kvinders Button

Kvinders ved Shearling Button Searle Black Studio Jacket rH0Sarq