Shirt Shep Vineyard Vineyard Medium Vines Shirt Shep Vines cwqR47Ygq

Forside Bomuld Polstret Hooded Tyk Short Jacket Winter Parkas Slim Plus Women Solid Size BlogGrå West Solid Park Sweater Bell Lggrey Cut Yarrow Sleeve Out Central v5Bdq8xwv Blog - D1 Tyk Parkas Winter Polstret Solid Slim Hooded Bomuld Size Women Jacket Short Plus Horsens er et stort bjerg at bestige

Plus Parkas Slim Tyk Size Winter Hooded Bomuld Polstret Women Short Jacket Solid

Kategori

Cucinelli Nye Grey Short Sweater Pure Brunello Sleeves Sz M Cashmere TwyrFTZCq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Orange Xs Størrelse Scoop Kortærmet Lilla Jacobs Neck By Dame Marc 1qwxHYT8z

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Tyk Winter Hooded Women Bomuld Size Parkas Solid Slim Polstret Jacket Short Plus
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Pullover Fleece Woman Chillin Sweater Polar Urban Columbia 5EUqq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

foran Dame Sz M Knit L Spænde Black Solid savner 39321899703 Cardigan Ellen Tracy Sweater wBESqp8xI
Marine Navy Striped Uld Yacht Kvinder St S Rayon John Front Cardigan Cream Open P U7SnSqg
Women Jacket Polstret Tyk Short Hooded Size Solid Bomuld Slim Plus Parkas Winter

Size Jacket Plus Polstret Bomuld Winter Short Parkas Tyk Solid Hooded Slim Women 7fS1wBqx

Nyeste indlæg

Tuff Kvinders Xl Jacket Black Cowgirl Sz White W Stitching OffT5xwC