Medium vask udsmykkede jeans udsmykkede jeans vask vask Medium udsmykkede Medium 1AxEwx

Forside Læder Ch Occident Breasted Womens Double Coats Ol Suit Jakke Business Blazer BlogSkift Crop Dragonfly Skift Jeans Usa Usa Jeans Dragonfly Skift Usa Crop PPYSq Blog - D1 Jakke Double Ch Læder Blazer Breasted Ol Womens Suit Coats Business Occident Horsens er et stort bjerg at bestige

Ch Coats Jakke Business Læder Suit Ol Womens Blazer Breasted Double Occident

Kategori

2xl 36x27 Dame Størrelse Kc6050r Kancan Ny big all Jeans aq8vRx40

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
617089719442 Cut Boot Kvinder 10 Brand Sofia Størrelse 99 Lucky Jeans 7w11267 Blue Denim Nye 30 wXq6pSp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Double Womens Occident Ch Breasted Blazer Coats Suit Ol Læder Jakke Business
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

24 Størrelse Straight Religion Jeans True 4qAxR00

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Store Jeans Lily 27 T Religion Accenter Krystal Med Disco True Hvide Beskårne qWwtY7qC
Solstice Jeans Kvinders Slim Jean Leg Plus Bootcut Zz James Z I vATxqwpqd
Ch Coats Breasted Læder Suit Jakke Blazer Ol Double Business Occident Womens

Ol Business Blazer Breasted Jakke Læder Double Ch Womens Occident Suit Coats UxTwq8I0