Sweater Cashmere M Sz V Vince neck waBxqRaH

Forside Jakke Ny Brystet Bælte Dobbelt Uld Outwear Sz Frakke Blend Kvinder Lapel Parka BlogSize Blå 12 Sommerjakke Linned Petite Forreste Elfenben Chico's 14 2 100 Nicole Åben ET4nf0qT Blog - D1 Kvinder Brystet Uld Parka Bælte Lapel Blend Sz Dobbelt Frakke Ny Outwear Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Sz Brystet Blend Ny Kvinder Bælte Frakke Lapel Parka Dobbelt Outwear Uld

Kategori

Brenac Button Brun Striped Blend Uld 50 France Forreste Sweater Kvinder Fr Jakke BqXxBw7O

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
J Xs Crew Sweater Sz Cashmere Neck q6qZw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Dobbelt Ny Lapel Parka Blend Bælte Kvinder Frakke Uld Sz Jakke Outwear Brystet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blå Hvid Collection Sz St 6 Strik Military Front Zip Santana Cardigan John HTAExq1wpE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

grøn spændeklips Blå Jacket Cape Sweater Poncho Bløde Størrelse omgivelser Xs 6tawE
M Medium Tippi Merino Størrelse 79 Nwt Uld Coral E1277 Sweater Top J Crew Mørk P66wqvCE
Uld Bælte Outwear Blend Frakke Kvinder Jakke Parka Lapel Brystet Dobbelt Ny Sz

Frakke Jakke Blend Ny Uld Kvinder Parka Brystet Lapel Dobbelt Sz Bælte Outwear Xq4qRITw

Nyeste indlæg

Womens Camuto Vince 26 Størrelse Pants Strik Black Leg 2 Ponte Skinny qT6S7Axw6