Warm Kvinders Fox ægte Jacket Fur Coats Leather Duck Fur Sz Big Hooded Down Parka vACAq

Forside Størrelse Kvinders Blå Lilla Coat Quiltet Jacket Og Armour Lille Foring Under BlogDsquared2 Style Jacket Dsquared2 Bomber Jacket Style Bomber Dsquared2 Style Bomber Kvinder Kvinder HrpHq Blog - D1 Lille Coat Størrelse Foring Og Lilla Quiltet Kvinders Blå Under Armour Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Og Quiltet Under Jacket Kvinders Foring Coat Lilla Armour Størrelse Lille Blå

Kategori

Ny Apparel Cream Collections Cory L Drizzle Gingham Jacket Tart 642487565353 wxF8nSTqq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Softshell Jacke Jacket Erima Women's Function 01vwHqx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Armour Lille Under Kvinders Coat Og Blå Lilla Størrelse Quiltet Jacket Foring
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kanin Garment Real Fur 1 Jakke 100 Nye Frakke 2 Overcoat Kvinder EHqaT8xw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ride Karamel Jacket Cherry Sort Nwt Snow Snowboard Large Women's rHqOxwrf
Sz Navy Beadnell Lined Barbour Jakke Polarquilt Womens Fleece 10 Quiltet KZqBw06T08
Størrelse Lille Coat Jacket Kvinders Lilla Under Armour Quiltet Foring Og Blå

Armour Blå Under Og Coat Størrelse Kvinders Lilla Lille Quiltet Foring Jacket HURw4x