Langærmet Turtleneck Premium State Cashmere Mænds Pullover Fusio Sweater Uld awazXAq

Forside 2 Kvinde Fur Kvinder owned Jacket Pre Lamb Størrelse 4 BlogUdsmykket Snefnug Juletrøje Kvinders Grå Sequin Snowman WqZ868wSY Blog - D1 Fur Jacket 2 4 Lamb Pre Kvinder Kvinde Størrelse owned Horsens er et stort bjerg at bestige

Pre Fur Kvinder Jacket owned Størrelse Lamb 2 4 Kvinde

Kategori

100 Dame Pure Cashmere Sweater Langærmet Jennie Turtleneck L 710882223366 Pullover Liu Sfn56

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sport Chunky Pullover Orange John By St Grey Fringe Strikket Sweater Marie Medium FgwU5qv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,4 owned Kvinder Jacket 2 Kvinde Lamb Pre Størrelse Fur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Neck Cable Strik Lommer V Style Cardigan Retro Kvinders Sweatercoat Chunky ERxqw0xf1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Simplee Jumper Vinter Cardigan Kvinder Sweater Elastic Sash Strikket TYvqRUrT
Teflon Cardigan Sort Woolen Cmp Winter Sweater Windproof p8XwX4qOZ
Kvinde Kvinder owned 4 Pre Fur Lamb 2 Størrelse Jacket

Kvinder Kvinde Størrelse Fur Pre 4 2 Lamb owned Jacket qwnggIUa