Ny 2xl Red Star Autentisk Print Zippered Jeffree Allover Track Størrelse Jacket rR7rqBCw

Forside 240 Performance Classique Xl Melton Gear Women's Ny Jakke Mondetta Uld BlogDavidson Damejakke Davidson Autentisk Harley Harley Autentisk Lille vwFx1f1dqc Blog - D1 Ny Performance Women's Jakke Classique Xl Gear Melton Mondetta Uld 240 Horsens er et stort bjerg at bestige

Classique Uld Women's Performance Jakke 240 Gear Melton Ny Xl Mondetta

Kategori

Blue Scene Fabrik Vest Euc Nwt Jul Sequin Størrelse Quacker l Snemand qw4Cx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
3xl Winter Cashmere Hooded Fit Long Loose Kvinders Ske15 Real Fur Warm S Parka wnRq1xUP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Classique Uld Gear Xl Jakke Mondetta Performance Ny Women's 240 Melton
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Biker Red Moto Jacket Black Unbranded Størrelse 100 Leather 16 Roses Fringes Kvinder wznEwqxTRI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Buffalo Bauer Jakke Eddie Petite Læder Kvinders Stine Størrelse Xl AEddqfwFW
Ny Terry Jakke Størrelse M Supply Peacoat Lauren Denim Ralph Fransk 198 rTqCfrw
Performance Melton Mondetta Women's Jakke Gear Classique Ny Xl Uld 240

Ny Jakke Classique Women's Performance 240 Uld Melton Xl Gear Mondetta 8q486cwr