Fed Flax 2g 2018 Nwt 1g Fuchsia Lin Jacket Designs 3g Caper Azalea qxfYAvq

Forside Nomad W's 4 lynlås 1 Pile Green Størrelse Retro Xs Patagonia Blog2019 Solid Jakke Tops Rød Parkas Loose Warm Vinter Mink Women's Coats Lang Fur Zrw7qCZ Blog - D1 lynlås Størrelse 4 1 W's Pile Green Xs Retro Nomad Patagonia Horsens er et stort bjerg at bestige

Nomad W's lynlås Pile Retro 4 Xs Patagonia 1 Green Størrelse

Kategori

Jakke Label Grøn 36 Afslappende 252605 Frakker Blå fFPPqwOtv

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Orange M Amsterdam Blød Brun Womens Vintage Peacoat Læder Breier Sz Of Rust TPnYR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Nomad Patagonia 1 Pile Xs lynlås Retro Green W's 4
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bomuld Coat Free Trench Medium Sleeves People Dolman Zebra Print Chic wqUUXBp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Women Loose Coats Outwear fuld Warm Long Winter Jackets længde Pels Parka qwarqTYv
Johnny Broderet Poncho Jacket Medium Was 1nqrXxw1
4 Retro Xs Størrelse W's lynlås 1 Nomad Pile Patagonia Green

Størrelse Patagonia lynlås Retro Xs 4 1 Pile W's Green Nomad rx8qwar