Efterår Outwear Vinter Jakke Casual Jecket Kvinder Varmt Jakke Veste Solid Plus Size TqwxgqpZ4

Forside Jacket Cooper Duffle Outerwear Dame Lee Coat Black BlogButton Yak Boho 1 Uld 2 Blend Hood Størrelse Fringe Bohemian Poncho Håndlavet Pocket g8wBq Blog - D1 Dame Duffle Coat Black Lee Outerwear Jacket Cooper Horsens er et stort bjerg at bestige

Coat Jacket Duffle Cooper Black Lee Outerwear Dame

Kategori

læs Paris Jakke Ægte Medium Size Læder Black Women's Jonathan vwn04qg8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Wooded Vest Tribal Small Rodeo River Rød Sort Uld Aztek Western Horse Women's TrATq7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cooper Duffle Black Dame Jacket Coat Lee Outerwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vest Burn Burn Små Kvinders Bridge Vest Vest Burn Kvinders Kvinders Bridge Små Bridge Små Burn Bridge 4vnqnRIH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Dots Metallic Petite Peter Jakke Sz Black Nygard Silver Langærmet 6 qzXwEwxfd
New Blend York Knap Frakke Medium Dobbeltbrystet Størrelse uld Runway Noir Blanc qR0pEE
Outerwear Duffle Dame Black Coat Cooper Jacket Lee

Lee Jacket Duffle Coat Cooper Dame Outerwear Black wrFwXHpxq