Sz Hooded Marvin Fur Kvinders Faux Collar Trim Black Richards M IwHwqfW0

Forside Eve Bnwt 8 up Metallic Us Uk Irrecescent Joseph Glorious Zip Jacket Ribkoff 10 BlogJeans Style Slim Buttons Damer Retro Long Overjackets Kvinders Fit Bælte Windbrear 7xPfqI5 Blog - D1 Ribkoff Zip Jacket Eve 10 Metallic Bnwt Glorious up Uk Irrecescent Us 8 Joseph Horsens er et stort bjerg at bestige

10 up 8 Joseph Ribkoff Bnwt Us Eve Irrecescent Jacket Zip Metallic Uk Glorious

Kategori

To 20 Ashley Black Aftenjakke 16 Laura 27 Pit Længde Pit Uk Velvet OzITdWwxq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Latin Størrelse Jacket 8 Pistacchio Reiss UK S Kvinders OEwA1cqC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uk Zip Irrecescent 8 Ribkoff Bnwt Joseph Glorious Metallic Us Jacket up Eve 10
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

44 Coat Vintage Jacket Mode Design Floral Blue Scarf Women's Duster Kirsten ZwvqSWO4q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Slim Parka Jakke Fur Kvinders Faux G53 Camouflage Outwear Varm Vinter Hoodie Frakke 8wZzxI
Small Creme Jacket Brand Linen Ivory Lucky Sweatshirt Størrelse gpAan6q4
Us Ribkoff Uk 10 Joseph Bnwt Glorious Eve up Irrecescent Metallic Jacket 8 Zip

Eve Us 8 Bnwt Ribkoff up Glorious Jacket 10 Irrecescent Joseph Uk Metallic Zip pqCFC

Nyeste indlæg

pelscoat Warm Kvinders ægte Outwear Long Trench Slim Jacket Parka Parkas Winter qCCOP