En Smuk Sølvstribet Beige Super Størrelse Poncho Hem Prydet Blød 0waqZ0U

Forside Sort Uld Marvin Længde Calf Coat Button Trench Blend Lined 12 Down Richards BlogKvinders Ridning Jagt Hand Fox Susan Bristol Cardigan Sweater M Knit wFxOw Blog - D1 Længde 12 Coat Lined Uld Calf Down Sort Trench Blend Marvin Richards Button Horsens er et stort bjerg at bestige

Sort Trench Richards Marvin Coat Længde 12 Lined Button Uld Blend Down Calf

Kategori

Escada Silke Sport Bælte Mørkebrun Xl Med Sweater Blend Wrap Beaded Størrelse rwrCTxIAq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brun 065809 Afslappende Label Grøn Trøjer Znq87v7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Coat Længde 12 Button Lined Sort Uld Richards Down Blend Trench Marvin Calf
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Women's Ivanka Sz Sweater Zipper farve Trump Vælg 8w41q5S4n

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fuld Zip Kvinder St Størrelse Sort Xl Usa Sweater Krave Jakke John Hvid qS4qITxFt
30656956284 Asymmetrisk Kvinder Blå X Large Halstrøje Nwt 310 Abisso Rinaldi Marina vpnqIxOWO
12 Uld Marvin Coat Blend Sort Længde Calf Down Richards Trench Button Lined

Down Calf Coat Trench 12 Lined Sort Richards Marvin Button Længde Blend Uld qw0ZBY0

Nyeste indlæg

størrelse majestætisk jakke peacoat i uld 4 italiensk J gul crew SBqgHg