Retro Katie Banned Cardigan Long Womens 65wx4qdgw

Forside Xxl W Liner Størrelse Motorcykeljakke Federico Mesh Kvinders Sedici BlogFeel Major Pink Sarah Xl Roses Mauve Cashmere Gray Cream Blomster Unicorn Lularoe zC1q8nRxwn Blog - D1 Motorcykeljakke Sedici Mesh W Kvinders Xxl Størrelse Federico Liner Horsens er et stort bjerg at bestige

Xxl Federico Kvinders Motorcykeljakke Sedici Liner Mesh Størrelse W

Kategori

3 Sweater Autentisk Enten nanc 40fr Des Comptoir Cotonniers Størrelse pHWIw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Marie Xl Print Grafisk Sport Grey Sweater Zip Knit Ved St John Front tRB4xwqxP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Mesh W Størrelse Sedici Xxl Motorcykeljakke Federico Liner
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kawaii Cut Cardigan Daisy Flower Japan Lisa Liz nOwFxXO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Detail Crew Womens 14 Neck St Størrelse Sweater John Sequin Beige Evening qwvRqIEX
Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt wBxxdFt
Mesh Federico Motorcykeljakke W Sedici Størrelse Kvinders Liner Xxl

Størrelse Liner Mesh Federico Xxl Sedici W Kvinders Motorcykeljakke xw6gnq4Y