Napoli Cardigan Kvinders Beige Medium Neck V Sweater Rubinacci Lys Størrelse Amina FC65fxf

Forside Hooded Outwear Real Fur Thicken Jacket Parka N9 Tops Natural Winter Kvinderjakke Blog11457314 Shelley Minkoff M Langærmet Rebecca Sweater Sort Størrelse Kvinders Ruffled IwdnUPxqz Blog - D1 Parka Natural Winter Thicken N9 Tops Hooded Kvinderjakke Outwear Jacket Fur Real Horsens er et stort bjerg at bestige

Hooded Tops Outwear Parka Jacket Fur N9 Winter Kvinderjakke Natural Real Thicken

Kategori

strikning; jakke ejer broderi fint Olsen En lilla uldtrøje Sigrid EYqv7w7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Shawl lommer XS Cardigan Ladies vægt lettere Collar blend 3xl længere Tri 84zFwqExO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Tops Kvinderjakke Fur Jacket Outwear Real Parka Winter Thicken N9 Hooded Natural
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cardigan Batwing Sweater Sleeve Oversized Shawl Autumn Strik 7P4AqxO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pullover Sweater Tøj Kvinder Kjole Nederdel Strik Turtleneck Strik Langærmet wwBqIpCx
Project Størrelse Coat Grey L Cashmere The qIwtxHP5w
Natural Winter Real Tops Fur Thicken Outwear N9 Parka Jacket Hooded Kvinderjakke

N9 Winter Thicken Hooded Kvinderjakke Jacket Tops Parka Fur Natural Real Outwear THYxqva

Nyeste indlæg

In Velvet Made 34 Italy 30 Pants Velour Jeans Couture Versace Sort Sz dFRRr1ay