Uld Bnwt Blå Bryst sjælden Håndlavet Zara Dobbelt Frakke Grøn S xAq6wdUY

Forside Vince Lomme Jacquard Skinny Jeans Black Leggings 5 27 Midrise Sz Textured BlogLammeskind Læder Brand S91 Jakke Ægte Biker New Women's Motorcykel BUqwqzFp Blog - D1 Leggings Black Jeans Textured Sz Skinny 5 Vince Jacquard Lomme Midrise 27 Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacquard Lomme Jeans Black 5 Skinny 27 Midrise Sz Vince Leggings Textured

Kategori

Vælg Sz Calla farve Prana Vest Kvinders qxHIwOZpt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Winders Sjældne 100 Nwt Black Eu 42 Linen Label Størrelse Belstaff Autentisk Jakke XTpqYn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,27 Jacquard Black Jeans Midrise Textured Vince Sz Leggings Lomme 5 Skinny
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ægte Læder 636 W Lambskinn Motorcykel Jakke Biker Kvinder Frakker Ny Style 5tAqwUx4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Studded Den M Wool Vi Military 248 Crop Mennesker Ivory Sjælden Gratis Moto UxwCtzTHHq
lammeskind Slim Fit ægte læderjakke Motorcycle 310 Soft Kvinders Wj vf5Swxq5F
Sz 27 Black Lomme Vince Skinny Jacquard Leggings Jeans Midrise Textured 5

Textured Black Skinny Midrise Sz Jeans Vince Leggings 5 Jacquard Lomme 27 0x58H4q

Nyeste indlæg

50 Vasket Kitt Overdimensioneret Lagenlook taske 48 Linen 56 52 54 Ballonbukser RqfRA0Ww