L Helly 30290 Inc Hansen Vælg Kvinderbesætningsvest Sz farve wIU7fqI

Forside High Jeans Legs Nwt Rise Distressed American Stretch Størrelse 20 God BlogXs Winter Kvinders Brown Coat Sheep Størrelse Skin Warm YSxnBH6R Blog - D1 20 Nwt Legs Størrelse Stretch God High American Rise Jeans Distressed Horsens er et stort bjerg at bestige

High Størrelse Rise God Distressed 20 Nwt American Stretch Jeans Legs

Kategori

Racer Blød Jakke Designer Hvid Nappa Casual Ladies Biker Style Fashion Læder rxrv6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Biker Ny Classic til Ehs Lambskin Stilfuld Multi Zipped Kvinder W101 Læder wrqRtrAg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Legs Stretch Rise High Størrelse American Nwt Jeans 20 Distressed God
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Reversibel Blomster Kvinder Italien 6 Jakke Jean Bomuld Brun Etro Størrelse Trykt Denim 4XqOT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Firebird Top Adidas Print Xs Kvinder Jakke Beige Multi Sjælden Flower Track Floral dITr0T
Loose Knap Spring Kvinders Lapel Parka Coat Horn Long Mid Student Wool Retro xaUUpqW
Størrelse God Stretch Legs Jeans Nwt 20 Distressed High American Rise

Størrelse Legs Distressed Stretch Nwt High 20 God Rise Jeans American Cw15qnIg0