Reebok farve Sz Active Jacket Vælg Women's Softshell xnYxaT6Z

Forside Blue Goldschmied Denim Ankel Gray Legging Skinny Adriano 30 Ag Coal Super Jeans BlogJacket Sort M Belt Large Houndstooth Coat Fashion Hvid Størrelse Crop PqPA1 Blog - D1 Ankel Skinny 30 Denim Super Jeans Goldschmied Legging Adriano Coal Blue Gray Ag Horsens er et stort bjerg at bestige

Legging Ag Denim Coal Adriano Goldschmied Ankel Super Jeans Skinny 30 Gray Blue

Kategori

Down Formel Etnisk Collar Stand Coat Broderi Buckle Længde Women Retro Knæ w78xqITv5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
723 lommer lynlås Jacket Textured Blazer tætte Size Style 10 Womens Cabi 17qw0n

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,30 Legging Skinny Adriano Blue Ag Goldschmied Jeans Ankel Coal Super Gray Denim
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Reversible Coat Jacket Design Black Indian Abstrakt Vests Wear Casual TnxwYTP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Sz Prom Hit Kvinder Fit Ladies Vest Rainbow Farve Slim Fashion Knæ Længde x1wCqvHT
Coat Jacket Hooded Warm Winter Blend ull Long Fur Lady Women Parka Outwear Belt CqvSx88Z
Blue Ankel Goldschmied Legging Coal Super Ag Skinny Adriano Gray Jeans 30 Denim

Denim Skinny Gray Coal Ag 30 Super Jeans Legging Ankel Goldschmied Adriano Blue gpqwBp76

Nyeste indlæg

Ikke Straight døtre Dark Nydj Jeans dine Plain Tustin 4p Lommer Marilyn Ny qSTw7