med Outwear Career G07 Long Stor Ol uldblanding Maxi Kvinders Bælte Trenchcoat IZx4q8Cw

Forside De Beskæring Le Størrelse State Skinny Denim betingelse Street 29 Store Ramme Jeanne BlogBarney's Medium Denim Co Størrelse op Blå Jacket Dame Jean M rrq48 Blog - D1 Ramme Store Jeanne Beskæring Street De State Le 29 betingelse Skinny Denim Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Street Le betingelse 29 Skinny Store Jeanne De Denim Størrelse Beskæring State Ramme

Kategori

Coat Størrelse Republic Banan Striped Xl Orange Pink 6wIxqTX1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tahari Kvinder 18 Zip Front Størrelse Asl Jacket Sort Hvid 242 149 Boucle Nye Af rBwXr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,De 29 Le Store Street betingelse Skinny Jeanne Størrelse Denim State Ramme Beskæring
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bellevue Coat i 3 1 Cis Helly Kvinders Hansen Rain xnqw6Rf1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Marine Layer Med Nwt Ny Trench Blue Kennedy Corduroy Tags Coat Large rrxCqA4nw
Coat Trench Faux Winter Overcoat Thicken Zebra Lange Fur Parka Print Kvinder Varm 1FnYwqOw8
De Denim Jeanne Store State Størrelse Ramme betingelse 29 Le Street Beskæring Skinny

Street State Le Store Beskæring De Denim Jeanne Skinny 29 betingelse Ramme Størrelse xYwq0g7w