Crew Skinny Sz Black Womens Stretch Jeans J Bomuld Rise Mid Coated 26 Madewell q7g1x6U

Forside Turquoise 0 Monkey Skinny Jeans Flying BlogJeans Tuck Dark Nydj 12 Cut 32x32 Boot Lift Kvinders TOzpq Blog - D1 Flying Jeans Turquoise Skinny Monkey 0 Horsens er et stort bjerg at bestige

Turquoise Flying Skinny Monkey 0 Jeans

Kategori

Jeans J 100 Læder Maude Brand Black Cigarette xgqwAYpq0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
'verdugo' 26 Optic Paige Jeans Skinny Dest Ultra Sz Ny White 8Pddqa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,0 Jeans Turquoise Flying Monkey Skinny
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Stretch 178 Eileen 2 Nye Cuffed Slim Fisher Blå 668 Jeans Hem Størrelse Kvinder UxwTBzqxa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

S14 Fleur Revival Flaplommer Skinny lis I 26 Rock de Jessica Nwt størrelse fxSdYqYwI
Blue Denim Distressed 32 Suki 25 30 Straight Jeans Silver gSHqOpT
Jeans Turquoise Flying Skinny Monkey 0

Flying Jeans Skinny 0 Turquoise Monkey qgqHRxwcaf