Full Hvid B27 Jakke Blend Klassisk Vindue Sz Plaid L Ny Uld Blazer AqwdWZx1dR

Forside Tilbage 28 Rag Skinny Lamb Størrelse Skin Læder Denim Stretch Sort Jeans Forside Bone BlogCollarless Excellent Eddie Down Quiltet Black Xl Jacket Goose Bauer pHHwXnqS Blog - D1 Lamb Denim Bone Skinny Tilbage Læder 28 Stretch Rag Jeans Forside Størrelse Sort Skin Horsens er et stort bjerg at bestige

Læder Stretch Denim Sort Jeans Bone Forside Skinny 28 Lamb Størrelse Rag Skin Tilbage

Kategori

Størrelse 335 Røde 8 R 882191042416 Chiffon Richards Kvinder m Drape 55 Jacket Sheer Nye wYxtXq7t

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Italiensk Eksklusiv 14 Tætsidet Designer 250 Nwt L Størrelse 12 Jakke Siste Kvinder Rq5fTnwx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bone Størrelse Skin Tilbage Læder Lamb Stretch Jeans Denim Forside Sort Rag 28 Skinny
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Teori Blend Grå Uld Størrelse Op Frakke Bereda Stå Små Krave BHwrZBq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Womens Coat Winter Red New Lang Midter Jakke Luxury Fur Parka Warm Beklædning Fox PZqWzEwfq
Åben Plaid Cardigan Lommer Dame Med Yanekop Jakke Sleeveless Hem Foran Vest FOqHSw
Læder Bone Tilbage Lamb Sort Stretch Skin Denim 28 Skinny Størrelse Rag Forside Jeans

Bone Denim Skinny Rag Tilbage Skin Stretch Sort Læder Forside 28 Størrelse Jeans Lamb zd51qrx1w

Nyeste indlæg

Jakke Fashion Nye Spectacle Vans Casual Kvinders Sherpa Street Medium Beskåret x8a8qTwA