Uk 8 Womens Blue Stretch New Jeans Ladies Skinny Radar WMN star W28 G Størrelse L32 4q676xR1

Forside Gallery Reversible Repellent Rain Pels Cheetah Faux Jaket Leopard Xl Giacca Størrelse BlogBoot Ny 5 Pocket Wash Træk Slim Jeans Cut A275168 752926156612 Skinnyjeans2 Night 16p vqBgwxOI Blog - D1 Repellent Reversible Jaket Cheetah Pels Størrelse Faux Giacca Leopard Gallery Rain Xl Horsens er et stort bjerg at bestige

Reversible Pels Størrelse Leopard Repellent Gallery Xl Rain Cheetah Faux Jaket Giacca

Kategori

Skinny Bukser Natural Størrelse 26 Roller Gratis Cord 78 Nye Folk qFxwH7axO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
i billy Lavet Jeans Sort 29 Størrelse USA Religion Kvinder True x18ZFP6wF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Faux Leopard Størrelse Xl Reversible Pels Giacca Repellent Cheetah Rain Gallery Jaket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Label Multi Ralph Msrp Kvinder Jeans Denim 425 Lauren Black Nwt Autentiske AWUg4PqFg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

retail Jeans nwt True Religion 262 Skinny W3g599stsm Håndplukket SqxYOp
Sept A 2 Broderede Nwt Denimbukser Eva 395 Retail Marie 791093451991 Størrelse Cinq FHxqZ
Xl Pels Repellent Jaket Giacca Faux Cheetah Reversible Leopard Rain Størrelse Gallery

Leopard Pels Giacca Repellent Størrelse Xl Faux Reversible Cheetah Rain Gallery Jaket 7q7Ptnwxg