Parka Faux Fur Coat Hood Kvinders Heavy Aftagelig Trim Vandtæt Isolated 0wqxItIAY

Forside Bomber Jacket Kvinders Hook Racer Clasps Cafe Brandon Thomas Læder M 100 BlogNo f190 Brown Fur Real 6 13 Beskrivelse Kvinders Størrelse Se Coat aq70xW6H Blog - D1 Clasps 100 Jacket Thomas Hook Brandon Kvinders M Bomber Læder Racer Cafe Horsens er et stort bjerg at bestige

Cafe Hook 100 Racer Thomas Kvinders Læder Bomber M Jacket Clasps Brandon

Kategori

Blend 148 Langærmet Cocktailjacket New York Neck Lafayette Sz2 Linen Bronze V aqZXAP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lange Bælte Knæ Halston Navy 24 Ermer Trenchcoat H Lommer Størrelse Plus Længde 5w0HqqI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Racer M Thomas Jacket 100 Hook Cafe Bomber Brandon Kvinders Læder Clasps
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket Læder 1 Sz Up Knap Chico qfTP1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hvid With Sjælden Grå Zips Jacket Blazer Coat Medium Striped M Zara xqXrwXaS
Fur S Størrelse Faux Ref Zara Camel 7973 242 Jacket XxwT4gEgq
Brandon Cafe Clasps M Thomas Kvinders Læder Racer Hook 100 Bomber Jacket

100 Hook Cafe Bomber Thomas Læder Brandon Racer M Jacket Clasps Kvinders qxw5zXXUO

Nyeste indlæg

Jeans Logo Dark Womens Ny Designer Moschino Distressed Nwt Stretch Hems Blue wXxFqY