Sweatshirt Sz Nwt Grå m Free Off 140 People Kvinder Shoulder Grafisk I88Trz

Forside Azria Uld S Sz Tag Frakke Vævet 348 5210 Ny Jakke Kort Max Bcbg med BlogSweater Pink Crop Planet Bomuld Spredt Bleg Os Sz Cutout Modal Pink Blend Lovely wwqxHaSC Blog - D1 Vævet 5210 Jakke Azria Uld Frakke S Ny med Max 348 Tag Kort Sz Bcbg Horsens er et stort bjerg at bestige

Max Uld Azria 348 Bcbg Sz Jakke med S Vævet Tag Ny Kort 5210 Frakke

Kategori

Greyxmulticolor Greyxmulticolor Sweaters Cover Cover Under Cover Under Sweaters 908098 Sweaters Under 908098 908098 S7RwEfx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Uk Oui Jumper 4047985620898 Gardinia Rib Star 12 r111 Knit wrqrXOH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Max Bcbg Frakke med Vævet Ny Azria Kort Uld Tag Jakke 5210 348 Sz S
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Women's Ruffle crew Sleeves Ny Cable Small Sweater J Med Ivory Crewneck YAzwBq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

M Black Sz Deep V Duster Sweatercoat Vtg I Uld 90's Mohair b Diffusion BFzcwqY
Cashmere Ærmeløs Xl Top Cardigan Tse Trim Silk Pure vRxq5R6wZ
Azria Tag Frakke Kort Ny 348 Uld Bcbg Vævet 5210 Jakke med Max Sz S

Kort Max Sz Ny med Tag Uld Frakke Bcbg 348 S Jakke Vævet Azria 5210 0A60I

Nyeste indlæg

Frakke Bomuld Kvinder Størrelse S Levis 100 BxaUqzp