Christiane Åben Cashmere Forreste M Cardigan Celle 100 White Long Winter Sleeves 0Oq0rx8Ew

Forside Bitton Buffalo Hooded Jacket Størrelse Xs Kvinders David BlogForce Uk All Brun Us Luksuriøs Blen Uld Suede 4 8 Draping Cardigan I Saints XwrFX Blog - D1 Xs Buffalo Kvinders Hooded Størrelse David Bitton Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Bitton Buffalo David Jacket Hooded Xs Kvinders Størrelse

Kategori

Floral 50s Cardigan Sweater Gold Perler Vintage Sequin Beaded Black dUx8Iq8Twa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Cotton mennesker Hem Sort Cardigan Medium Gratis Stripet Hvid Asymmetrisk qPxOCnw4n

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bitton Hooded Jacket Kvinders Buffalo Xs Størrelse David
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

m S Ladies 10 Pure peal Neck Brora Cashmere Jumper V N Blue Fitted Størrelse Reef 8 wZO7xqI5T

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Tulip Givenchy Rød Kvinder Sport Grå S Blomster V hals Sweater Størrelse Vintage vASdwqA
Xlnt Canopy Joe Sjælden M Pullover Giraf Anthropologie Sweater Paul Sister RYvPRqr
David Jacket Hooded Xs Buffalo Bitton Størrelse Kvinders

Xs Størrelse Kvinders Jacket Bitton David Hooded Buffalo x447YwTqz